Multimedia voor evenementen

Onze lasershows zijn  meer dan alleen maar het verhuren van een laserprojector en een computer.  Wij zijn gespecialiseerd in het tot in de puntjes verzorgen van spectaculaire, multimediale laserspektakels die producten en merken op een unieke manier in de kijker zetten.  Door de toeschouwers op uw evenement mee te nemen in een droom van licht wordt uw bedrijf, product of merk op een onuitwisbare manier naar voor gebracht.  Wij werken met u samen om uw boodschap middels een uniek medium op een onnavolgbare manier over te brengen.  Van A tot Z, van logo tot lasertekening, muzikale omlijsting en uitvoering ter plaatse.  U laat het aan ons over, wij maken het uniek.

Onze ervaring en doorgedreven vakkennis laat ons toe onze laserprojectoren te combineren met videoprojectie, waterschermen en vuurwerk of om projectoren en spiegels in te bouwen in decors of speciale effecten. Zo ontstaat voor uw toeschouwers een onvergetelijke ervaring die zijn gelijke niet kent.  Creatieve multimedia dus.

Een lasershow is een spectaculair medium dat gebruik maakt van intense stralen licht met ongewoon heldere kleuren.  Het kan gebruikt worden voor de projectie van logo's en animaties op grote afstanden, maar waar het meest voor bekend is, vergeleken met andere projectie, is zijn mogelijkheid om 'lichtvlakken' en tunnels gekleurd licht op te wekken die het publiek een onovertroffen 3D ervaring bieden.
De fotos en videos op deze website kunnen nooit de ervaring van een echte lasershow evenaren, dus hoe zouden 1000 woorden dit moeten doen ? Neem contact op met ons en ervaar het zelf .